Interconnector Limited tackelt verandering in gasindustrie met Infor CloudSuites  

Infor, leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, kondigt aan dat Interconnector UK Limited (IUK), die een pijpleiding exploiteert tussen Zeebrugge in België en Bacton in Engeland, gekozen heeft voor Infor-applicaties. Hiermee wil het bedrijf inspelen op de fundamentele veranderingen in de gasmarkt. Infor Enterprise Asset Management (EAM), Infor CloudSuite Industrial, en Infor Expense Management helpen de onderneming om kosten te besparen, risico’s te verminderen en zowel de efficiëntie als de doelmatigheid te verbeteren.

Na een grondige evaluatie viel de keuze op Infor vanwege het cloud-model en de integratie tussen Infor EAM en andere Infor-oplossingen, zoals Infor CloudSuite Industrial. Belangrijk voor de beslissing was de mogelijkheid om de Infor-oplossingen te personaliseren en uit te breiden. Veranderingen in de branche vereisen updates in de bedrijfsprocessen zonder dat de oplossingen aangepast moeten worden.

Het besluit van IUK om alle operationele en business-gegevens naar de cloud te verplaatsen, is niet alleen gemaakt vanwege de lagere, meer voorspelbare kosten, maar ook vanwege de mogelijkheid continu verbeteringen door te voeren en te upgraden naar de nieuwste technologie-innovaties van Infor.

“Een analyse van de pijnpunten maakte duidelijk wat we nodig hebben om onze systemen te verbeteren om zo beter om te kunnen gaan met de komende veranderingen in onze sector”, aldus Terry Stephens, Information Systems Director van IUK. “Ondanks dat we een relatief klein personeelsbestand hebben, bezitten en exploiteren wij een 235 km lange bi directionele gaspijpleiding tussen het Verenigd Koninkrijk en Europa en terminals in Bacton en Zeebrugge. We moeten hier het maximale rendement uit halen. Het gebruik van geavanceerde technologie die in de cloud wordt ingezet helpt om de kosten laag te houden. Hierdoor kunnen we ingrijpende veranderingen in onze industrie met vertrouwen tegemoet zien.”

“Door het combineren van de best mogelijke assetmanagementoplossing in deze kritieke infrastructuur met verbeterde efficiëntie, toont Interconnector UK de volwassenheid van de cloud weer eens aan”, zegt Phil Lewis, Europees VP voor oplossing consulting bij Infor. “Onze cloud-inspanningen en -strategie komen overeen met de toewijding en expertise van IUK om de gasindustrie, die drastische veranderingen doormaakt, te stimuleren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *