Google neemt platform voor hands-on learning labs voor cloud diensten over

Google neemt Qwiklabs over, een bedrijf dat ‘hands-on learning labs’ levert voor cloud platformen. Met deze labs kunnen teams worden getraind tot cloud experts.

GoogleQwiklabs is in 2012 opgericht. “Er is geen snellere manier om hands-on ervaring op te doen met een cloud omgeving en alle ins en outs te leren van hedendaagse moderne cloud oplossingen dan in een Qwiklabs lab. Qwiklabs levert stapgewijze instructies om een populaire cloud dienst te leren kennen, verschillende use cases te testen en uw team tot cloud experts te trainen”, aldus Google Cloud Director Jason Martin.

Martin stelt dat ruim een half miljoen gebruikers inmiddels gebruik hebben gemaakt van Qwiklabs, en hier gezamenlijk meer dan 5 miljoen uur hebben geïnvesteerd in het vergroten van hun kennis over cloud diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *